Η τιμή που απο­δί­δε­ται στις ει­κό­νες,απο­δί­δε­ται στα πρό­σω­πα που ει­κο­νί­ζουν,όπως ακρι­βώς και η πε­ρι­φρό­νη­ση των ει­κό­νων στο­χεύ­ει τα ει­κο­νι­ζό­με­να πρό­σω­πα. Άγιος Φώτιος ο Μέγας



Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Νεότητα » Συμβουλές

Η δοκιμή της μπανιέραςΚατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ψυχιατρική κλινική, ρώτησα το διευθυντή πώς καθορίζουν εάν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εισαχθεί στην κλινική για θεραπεία;"Λοιπόν," είπε ο διευθυντής, «γεμίζουμε ως επάνω μια μπανιέρα, και έπειτα δίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα φλυτζάνι τσαγιού και έναν κουβά στον ασθενή και ζητάμε από αυτόν να αδειάσει τη μπανιέρα. »

« Ω, καταλαβαίνω»..... είπα. «Ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιούσε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος από το κουτάλι ή το φλυτζάνι τσαγιού. »

« Όχι» είπε ο διευθυντής... «Ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε το βούλωμα.


 
Θέλετε ένα κρεβάτι κοντά στο παράθυρο; »




Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA