Η τιμή που απο­δί­δε­ται στις ει­κό­νες,απο­δί­δε­ται στα πρό­σω­πα που ει­κο­νί­ζουν,όπως ακρι­βώς και η πε­ρι­φρό­νη­ση των ει­κό­νων στο­χεύ­ει τα ει­κο­νι­ζό­με­να πρό­σω­πα. Άγιος Φώτιος ο Μέγας



Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

    Τελέσθηκε η Αγρυπνία για την Δεσποτική Εορτή της Μεσοπεντηκοστής και για την θλιβερή Επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως την Τρίτη 28 Μαΐου 2013.

      Το παρόν έδωσαν πολλοί πιστοί οι οποίοι συμπροσευχήθηκαν κατά την νυκτερινή Ακολουθία και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων ενώ στον χορό έψαλαν  ο Λαμπαδάριος μας κ.Δημ. Τζαφέρης, ο Νικ.Κρουστάλης και ο Δημ.Μελένιος.

      Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας εψάλη η Επιμνημόσυνος Δέησις για τον αείμνηστο Βασιλέα και τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο και τους συν αυτώ αγωνισαμένους.

       Μετά στο ''Αρχονταρίκι'' μας χαρήκαμε την φιλοξενία των καλών Κυριών μας και όλοι μαζί ψάλαμε και τραγουδήσαμε επίκαιρα άσματα.

 





Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA